Thursday, 2 January 2014

Azam kah ?

Tetap nak ade azam even azam sebelum tak tercapai , ape salahnye nak ade azam setiap tahun setiap bulan . Ape salahnye kan .
Selalu nye renew azam bila masuk semester baru . Bukan tiap tahun baru . Tapi macam takde beza pun . Huhu .

Azam tahun ni .

Jangan tinggal solat & rajin baca Al Quran
Matang sikit jangan asyik nak angin 
Jangan banyak lepak sangat
Study untuk semester akan datang
Tolong mak
Tolong SENYUM! :D

Wahahaa tergelak aku tulis azam canni . Okey serius .

Bila dah start dengan azam baru memang kita bersemangat . Tapi confem semangat hilang bile ade kawan yang masuk bilik nampak kita tengah study , then cakap -- fuyyoo emaaa study weyhh !
Konfem dah aku tutup buku , join sekaki pi borak layan movie keluar lepak dan bla bla bla .
ahaha tapi alhamdulillah , kawan aku takde laa yang macam tuu , even support sikit sikit dah memadai .

So , kepada semua . Semoga tahun 2014 ini tahun yang lebih bermakna buat kita :)


7 comments:

  1. Haha . Semoga Mencapai Segala Azam pada tahunn nie .. :)
    I.Allah Bolehh . Benda Baik kann .. Allah pastii tolong .. Kann Akak ? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah . amin3 . time kaseh adek syg ;)

      Delete
  2. Semoga Azam 2014 akak tercapai! Chaiyok2x! #118 follow sini ! <3 terima kasih follow blog Mira! <3 =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah . ehehe time kaseh mira , time kaseh sudi follow blog kite :)

      Delete
  3. JEMPUT SEMUA UNTUK JOIN & RAMAIKAN GA GEMPAK NI http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syhada1981com.html SEBAB HADIAH JUGA SANGAT WOWWWW

    ReplyDelete
  4. i hope that semuanya tercapai and all the best for 2014 =D

    ReplyDelete