Thursday, 2 January 2014

Azam kah ?

Tetap nak ade azam even azam sebelum tak tercapai , ape salahnye nak ade azam setiap tahun setiap bulan . Ape salahnye kan .
Selalu nye renew azam bila masuk semester baru . Bukan tiap tahun baru . Tapi macam takde beza pun . Huhu .

Azam tahun ni .

Jangan tinggal solat & rajin baca Al Quran
Matang sikit jangan asyik nak angin 
Jangan banyak lepak sangat
Study untuk semester akan datang
Tolong mak
Tolong SENYUM! :D

Wahahaa tergelak aku tulis azam canni . Okey serius .

Bila dah start dengan azam baru memang kita bersemangat . Tapi confem semangat hilang bile ade kawan yang masuk bilik nampak kita tengah study , then cakap -- fuyyoo emaaa study weyhh !
Konfem dah aku tutup buku , join sekaki pi borak layan movie keluar lepak dan bla bla bla .
ahaha tapi alhamdulillah , kawan aku takde laa yang macam tuu , even support sikit sikit dah memadai .

So , kepada semua . Semoga tahun 2014 ini tahun yang lebih bermakna buat kita :)